Godišnji sastanak predstavnika EDIC-a i drugih EU mreža Hrvatske i Slovenije

Predstavnici EDIC-a prisustvovali su na „Godišnjem sastanku predstavnika Informacijskih centara Europe Direct i drugih EU mreža u Hrvatskoj i Sloveniji“ održanom u Opatiji 26. i 27. studenoga 2015. u organizaciji Predstavništva Europske komisije u RH.

Vivian Hoffman

Godišnji sastanak započeo je pozdravnom riječju direktorice Opće uprave za komunikacije Europske komisije Viviane Hoffman, a nastavljen je pozdravnim govorima voditelja Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Branka Baričevića i voditeljice Odjela za opće komunikacije Predstavništva Europske komisije u Sloveniji Nataše Šip. Ovom su prilikom predstavnici EDIC-a Hrvatske i Slovenije imali prilike razmijeniti iskustva i ideje vezane za svakodnevno poslovanje.

Održane su brojne radionice primjera iz komunikacijske prakse Solvit-a, „Your Europe Advice“, EDC-a te MRRFEU-a.

Drugog dana sastanka održana je komunikacijsko-stručna radionica te bilateralni sastanci predstavnika EDIC-a i drugih EU mreža iz Hrvatske i Slovenije. World caffe je održan s temama: „Organiziranje zajedničkih kampanja – primjeri dobre prakse“, „Kako promovirati rad EDIC-a“ te „Moguća sinergija Hrvatske i Slovenije na razini EU“.

EuropeDirect_Opatija

EUROPE DIRECT SPLIT EDIC SPLIT

Page is under construction!

Stranica je u izradi!