H2020 European Health Brokerage Event – Zagreb 2017

Međunarodni brokerage event pod nazivom H2020 European Health Brokerage Event – Zagreb 2017. održat će se 19.01.2017. u Zagrebu, u prostorima hotela Westin, ulica Izidora Kršnjavog 1. Sudjelovanje je besplatno za sve potvrđene sudionike.

Domaći organizatori eventa su Agencija za mobilnost i programe EU te Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, uz potporu Step-RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci. Event je pod pokroviteljstvom projekta Health NCP Net 2.0 (HNN2.0) i Europske poduzetničke mreže (EEN).

H2020 European Health Brokerage Event – Zagreb 2017 namijenjen je prvenstveno umrežavanju svih potencijalnih prijavitelja projekata u programu Obzor 2020., s interesom za otvorene natječaje u području “Zdravlje, demografske promjene i kvaliteta života” (SC1) i relevantne natječaje u Obzoru 2020. povezane s područjem zdravlja, a koji će biti zatvoreni za prijave u 2017. godini.

Cjelodnevni program eventa strukturiran je u tri cjeline:

Kratke prijepodnevne prezentacije predstavnika Europske komisije i predstavnika mreža potpore za prijavitelje u programu Obzor 2020. u području SC1 Paralelne “flash” prezentacije koordinatora projekata, koji su u potrazi za partnerima i suradnicima Popodnevno umrežavanje svih zainteresiranih sudionika kroz individualne, prethodno ugovorene sastanke 1-na-1, u svrhu razmjene iskustva i pregovora o mogućnostima suradnje

Sve se prijave primaju na engleskom jeziku, u periodu od 07.11.-16.12., registracijom na službenim stranicama eventa. Ovdje možete naći i više detalja o planiranoj agendi i mogućnostima sudjelovanja.

S obzirom na visoki interes sudionika za slične događaje u inozemstvu te ograničen kapacitet prostora, prioritet za sudjelovanje imaju do dva predstavnika pojedinih organizacija (ili do dva predstavnika odjela, ako se radi o fakultetima/institutima). Ostali se predstavnici svrstavaju na listu za čekanje koja će se razmatrati nakon zatvaranja roka za prijave. Konzultantske tvrtke te ostali predstavnici organizacija koje nemaju interes u sudjelovanju na projektima Obzora 2020. u svojstvu partnera ili koordinatora, dobrodošle su se prijaviti na event, no također će biti svrstane na listu za čekanje.

Moguće je zatvaranje roka za prijave prije 16.12., u slučaju ranijeg popunjenja kapaciteta eventa.

Ako planirate prijaviti projekt i tražite inozemne partnere ili želite sudjelovati kao partner na međunarodnim projektima u temama u području zdravlja programa Obzor 2020., imate priliku sudjelovati na jedinstvenom događaju u Hrvatskoj koji upravo to omogućuje.

Izvor: http://www.obzor2020.hr/obzor2020-novosti-pregled/brokerage-event-zagreb-2017

EUROPE DIRECT SPLIT EDIC SPLIT

Page is under construction!

Stranica je u izradi!